Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Festivaltent

Wilt u graag een evenement, houseparty of popfestival organiseren en bent opzoek naar een geschikte festival tent? Er zijn ongetwijfeld vele aanbieders die u graag helpen. Maar de meeste bieden niet de voorwaarden en prijzen die u bij Pagodetenten.nl aantreft. Wij zijn voorzien van een ultieme combinatie van kwaliteit en een goede service. Door deze geweldige mix krijgt u ongetwijfeld waar voor u geld.

Een festival tent op uw feest? Hierdoor creeert u extra sfeer op uw festival. Tevens zorgt u voor onderdak tegen bepaalde weersomstandigheden of een felle zon, aangezien het weer in Nederland niet altijd even aantrekkelijk is. Bij Koppen Tentenverhuur kunt u kiezen uit diverse modellen, denk hierbij aan pagodetenten, carretenten en/of opslagtenten etc.
Pagodetenten.nl levert festivaltenten in diverse soorten en maten. Door haar hoge zijwanden zijn deze tenten geschikt voor grote aantallen mensen. Daarnaast zijn er uiteraard ook de normale spantenten, die ideaal zijn voor buurtfeesten, kleinere evenementen, verjaardagen en andere festiviteiten.

Houdt er wel rekening mee dat de festival tenten in de meeste gevallen moeten beschikken over een goede en stabiele ondergrond. Daarom bieden wij naast onze festivaltenten ook stabiele cassettenvloeren en houten tentvloeren aan, zodat bezoekers van uw festival niet wegzakken in een zachte ondergrond en/of last hebben van zand en stof.

Wij leveren en monteren door heel Nederland. Heeft u binnenkort een festival , laat het ons dan weten en ervaar kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Koppen Tentenverhuur, specialist en zeer ervaren in de wereld van houseparty's, festivals en evenementen.