Contact opnemen met Koppen Tentenverhuur

Gespecialiseerd in het verhuur van pagodetenten

Uitbreiding assortiment met 30 nieuwe 5x5 pagodetenten

Na de uitbreiding van ons assortiment met 30 nieuwe 3x3 tenten hebben wij ons assortiment nu verder uitgebreid met 40 nieuwe 5x5 pagodetenten.
In deze grote tenten is plaats voor ongeveer 25 personen. Pagodetenten hebben door hun unieke vormgeving toch al een heel exclusieve uitstraling. Deze uitstraling kunt u indien gewenst nu nóg exclusiever maken. U heeft nu namelijk de keuze uit verschillende kleuren voor de daken van de pagodetenten. Naast de klassieke witte pagodetenten kunt u nu namelijk ook kiezen voor pagodetenten met een zwarte of oranje binnenzijde van het dak of een paarse buitenzijde van het dak. Wanneer u bij een evenement dus indruk wilt maken met de toch al exclusieve pagodetenten, kunt u nu dus voor tenten kiezen die pas echt in het oog springen door hun unieke kleuren.
Wat voor een pagodentent u ook kiest, u kunt deze geheel op uw eigen wensen afstemmen. Zo kunt u zelf kiezen voor het soort vloer of de typen zijwanden. Wat al onze pagodetenten met elkaar gemeen hebben is dat ze uit het beste materiaal zijn gemaakt waardoor onze pagodetenten allemaal brandvertragend en stormvast zijn, wat wel zo belangrijk is om de veiligheid van de bezoekers bij een evenement te waarborgen.